Дорожні служби Черкаського району завершили розчищати автошляхи

Дорожні служби Черкаського району завершили розчищати автошляхи

Роботи розпочалися з третьої години ранку і не припинялися, поки тривав снігопад. Для цього у посиленому режимі працювало більше 20 одиниць техніки та 40 працівників дорожніх служб. Про це повідомили начальник філії «Черкаський райавтодор» Віктор Алілуйко та начальник філії «Черкаська ДЕД» Микола Рябко.

Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській РДА.

– Прибирання снігу на автошляхах району відбувається за вже відпрацьованою технологією. Коли йде сніг, дороги посипаються протиожеледними засобами, щоб він не намерзав і не перетворювався на кригу. Припинився снігопад – дороги повністю розчищаються, – поінформував Віктор Алілуйко. – Загалом протиожеледної суміші використали близько 80 тонн.

За інформацією начальника філії «Черкаська ДЕД» Миколи Рябка, Канівський, Чигиринський та Смілянський напрямки вже розчищені. Дорожні служби району продовжуватимуть чергування в посиленому режимі, відповідно до регламенту, затвердженого головою РДА та узгодженого з службою надзвичайних ситуацій та державтоінспекцією.

За інформацією Українського гідрометеорологічного центру, з 6 лютого передбачається пониження температури до -5…-7 °C. Можлива ожеледиця. У звязку з чим водіїв просять бути уважними та обережними.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x