Смілянська наркоторговка продала товар міліціонерам

Смілянська наркоторговка продала товар міліціонерам

Співробітникам сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Смілянського міськвідділу надійшла інформація, що на території міста здійснюється збут наркотичних речовин. Працівники міліції встановили, що до продажу тяжких наркотиків причетна 29-річна місцева жителька, яка вже притягувалась до кримінальної відповідальності. Раніше вона надавала своє житло для виготовлення й вживання наркотиків. Про це «Нова Доба» дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

Асортимент у зловмисниці був розширений. Крім ацетильованого опію, клієнт міг замовити ще й порошкоподібну речовину – амфетамін. Правоохоронцям удалося задокументували перший факт збуту, під час якого жінка продала ацетильований опій. Інформацію за цим фактом працівники міліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань і розпочали кримінальне провадження.

Впродовж ще декількох днів правоохоронці провели чергову оперативну закупку, в результаті якої «на гарячому» затримали жінку-наркоторговця. Під час затримання в неї були вилучені мічені гроші, які вона отримала за проданий наркотик, та ще один завернутий у фольгу згорток із порошкоподібною речовиною білого кольору. В присутності свідків усі речові докази було вилучено й направлено для дослідження, а підозрювану особу доставлено до міськвідділу міліції.

Зрозумівши, що правоохоронці мають достатньо доказів, зловмисниця зізналась у вчиненому. Розповіла, що в коло її клієнтів входили наркозалежні особи. Отримавши від них замовлення, залишала товар у певному місці, після чого зустрічалася з покупцями. Отримавши від них кошти за отруту, вказувала на її місце знаходження.

За цим фактом слідчим відділенням Смілянського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x