«Водоканал» нагадує про необхідність передачі показників

«Водоканал» нагадує про необхідність передачі показників

«Черкасиводоканал» не втомлюється нагадувати власникам водомірів про необхідність передачі показників приладів обліку. Наразі пріоритетом для підприємства є співпраця зі споживачем, поліпшення якості обслуговування. Нині міськводоканал проводить активну роботу із виявлення розбіжностей між фактичним споживанням води та нарахуваннями, які надходять до абонентів. Для якомога достовірнішого нарахування вартості отриманої послуги «Водоканалу» необхідно отримати 100 % щомісячних показників лічильників води.

Про це «Нова Доба» дізналася в КП «Черкасиводоканал».
На сьогодні в середньому 50 % черкасців, які мають прилади обліку, щомісячно і вчасно передають показники водомірів. Відповідно таким споживачам нараховується фактична плата за використані послуги водопостачання та водовідведення.

Решті споживачів, показники яких з тих чи інших причин не надходять на «Водоканал», нарахування проводяться по середньому показнику за попередній період фактичного споживання води. При такому нарахуванні можуть бути похибки, на що інколи скаржаться споживачі, зазначають у службі обліку реалізації води та стоків КП «Черкасиводоканал».

Тому, щоб уникнути розбіжностей між фактичним споживанням та цифрами у платіжках «Водоканал» забезпечує містян усіма шляхами для оперативного передавання показників водомірів.
– Насамперед, збільшено кількість телефонних ліній кол-центру «Черкасиводоканалу» й розроблено гнучкий графік його роботи, – розповідає директор підприємства Сергій Овчаренко. – Також можна передати показники через сайт www.vodokanal.ck.ua, де необхідно лише зареєструватися та створити «шаблон» своїх лічильників. Все це ми робимо для того, щоб жителі міста могли безперешкодно передати показники.

Отже, зателефонувати на підприємство споживачі можуть за такими номерами телефонів: – 38-46-38 (багатоканальний); 32-11-77 (цілодобово); 63-38-35; 37-72-04; 32-04-99. Кол-центр «Водоканалу» працює з 1 по 20 число місяця з понеділка по п’ятницю з 8-00 до 17-00. А з 20 до 31 числа місяця, коли слід надавати дані показників для своєчасного та достовірного нарахування, номери 38-46-38; 32-11-77; 63-38-35 працюють до 20-00 год. Водночас додатково показники лічильників можна передати за телефоном диспетчерської служби «Черкасиводоканалу», яка працює цілодобово – 37-35-33.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x