Корсунці пишуть патріотичні вірші й читають їх на радіо

Корсунці пишуть патріотичні вірші й читають їх на радіо

В ефірі радіо «На хвилі Корсуня» нещодавно з’явилися соціальні аудіоролики «Оберіг для солдата». Кожної години, цілодобово на 104, 8 ФМ звучить короткий вірш патріотичного змісту.

«Таким чином, у час неоголошеної війни колектив редакції вирішив підтримати наших захисників та їх родини, — пояснює директор місцевого радіо Галина Добровольська. — Наші постійні слухачі вже помітили це нововведення і схвально відгукуються про нього. Для створення коротких радіо-роликів ми використали поезії місцевих авторів… Хоча на хвилі підйому патріотичних почуттів корсунці написали немало гарних віршів, виокремити з великої кількості короткі підбадьорливого характеру було непросто. Допомогли нам наші талановиті корсунки з клубу «Барви». Керівник клубу Ганна Савранська передала нам поезії, які вже були надруковані в міській газеті. Ще декілька коротеньких віршів були спеціально написані для цього проекту».

Отож, в проекті «Оберіг для солдата» на місцевому радіо звучать поезії учениці 11 класу ЗОСШ №5 Анастасії Панченко (до речі, Настя їх сама і озвучила). Також — «Листи на фронт», написані Ганною Савранською та Марією Курінною. А озвучили їх учні ЗОШ № 1 Софія Синюк і Женя Патлай з 4-Б класу, також гімназисти-шестикласники Даріна Полушведкіна, Маргарита Ярошенко, Назар Антонюк і Михайло Нагаєць. Діти натхненно начитували на мікрофон радіо-послання, адже у більшості з них воюють на сході рідні… Материнську молитву виконала методист РБК Катерина Курінна, також участь у створенні роликів взяла громадська ведуча радіо Вероніка Давиденко. Проект «Оберіг для солдата» триває. Радійники запрошують приєднуватися до створення радіо-оберегів: «Якщо наші слухачі запропонують нові короткі послання, ми з радістю їх запишемо та подамо в ефір. Адже побутує переконання, що думка – матеріальна. Ми згідні з цим. Щиро прагнучи переможного завершення протистояння на Сході України ми його врешті здобудемо. Тільки разом переможемо!»

Нагадаємо, що радіо «На хвилі Корсуня» — перша комунальна радіостанція з ФМ-мовленням на Черкащині, яку чути не лише на Корсунщині, а й в Городищенському, Канівському й частково Черкаському районах.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x