Злочинець поцупив у звенигородця велосипед

Злочинець поцупив у звенигородця велосипед

Крадієм виявився односелець потерпілого. Чоловіка затримано, він дає покази. За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадженя за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До чергової частини Звенигородського райвідділу міліції звернувся 53-річний житель одного із сіл району та заявив про крадіжку велосипеда з власного подвір’я. Працюючи над встановленням крадія, працівники міліції отримали інформацію, що місцеві жителі бачили у сусідньому селі чоловіка, який їздив на схожому велотранспорті.

Отримавши опис підозрюваного, правоохоронці вирушили перевірити його на причетність до крадіжки. За місцем проживання чоловіка не було, проте на подвір’ї стояв незаперечний доказ його вини – викрадений велосипед. Проведеними оперативно-розшуковими заходами правоохоронцям вдалось знайти 24-річного чоловіка – він переховувався у своєї родички. Зловмисника було відразу затримано та доставлено до райвідділу міліції.
В кабінеті слідчого чоловік розповів, що звільнившись з місць позбавлення волі, влаштуватись на роботу не вдалось, тому вирішив заробити гроші крадіжкою. Повертаючись додому після застілля у товариша, зловмисник побачив на подвір’ї одного із домоволодінь велосипед, який і викрав.
Як повідомив начальник Звенигородського райвідділу міліції Олег Калюжний, по даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x