Монастирищина прощалася з загиблим Героєм – Русланом Нищиком!

Монастирищина прощалася з загиблим Героєм – Русланом Нищиком!

10 лютого вся громада Монастирища попрощалася із загиблим у зоні проведення антитерористичної операції воїном -захисником Русланом Нищиком. На знак скорботи в місті приспустили Державний Прапор України, з чорною стрічкою на адміністративних приміщеннях міської ради, підприємств, установ, організацій державної, комунальної та інших форм власності на території району. Сумна трагічна звістка швидко облетіла край, сповістивши про те, що перестало битися серце молодого юнака, найдорожчого сина, люблячого брата, молодшого сержанта Збройних Сил України, Руслана Нищика,
У скорботі жителі міста і району з вінками і квітами, не стримуючи сліз, проводжали його в останню путь, справжнього Героя, патріота України.Потік монастирищан, здавалося, буде нескінченним.

Про це «Нова Доба» дізналася в Монастирищинській РДА.

Руслан загинув, захищаючи рідну землю, виконуючи конституційний та патріотичний обов’язок.

Він народився 24 червня 1991 року у с. Аврамівка. Здобув середню освіту, професії електрозварювальника та водія. Він був старанним учнем, займався боксом. У 2009 – 2010 роках призваний на строкову військову службу до Збройних Сил України. Мав звання молодшого сержанта. У серпні 2014 року мобілізований та направлений на проходження військової служби до тридцятої окремої механізованої бригади м. Новгород-Волинськ Житомирської області.

Своє життя Руслан Нищик до останнього подиху присвятив служінню Батьківщині. Він виконав свій військовий обов’язок до кінця. За наш спокій, за мир в Україні він заплатив найдорожчу ціну – своє життя, загинувши в ім’я Вітчизни.

Друзям, знайомим він запам’ятається порядним, доброзичливим, готовим прийти на допомогу, підтримати у скрутну хвилину. Та це й не дивно, адже мав риси характеру, притаманні справжнім чоловікам – мужність, відповідальність, небайдужість, безкорисність. А коли постала потреба захищати свою країну, у нього не виникло й найменшого сумніву, аби стати на захист її суверенітету та цілісності.
Слова співчуття родині загиблого висловив голова райдержадміністрації Олег Недогода.
І в серцях монастирищан він назавжди залишиться ГЕРОЄМ!
Герої не вмирають! Героям слава!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x