«УАЗ» завантажений тушонкою, цукром, консервацією та ковдрами відправили сміляни в зону АТО

«УАЗ» завантажений тушонкою, цукром, консервацією та ковдрами відправили сміляни в зону АТО

Допомога АТО – один із нових, нещодавно доданих пунктів бюджету багатьох українців, особливо тих, хто займається підприємницькою діяльністю. Прекрасно розуміючи те, що на Сході в антитерористичній операції мобілізовані хлопці і чоловіки ціною свого життя і здоров’я захищають мирі і суверенітет рідної землі, небайдужі українці намагаються допомогти їм у міру своїх сил і можливостей.

Про це «Нова Доба» дізналася в Смілянській РДА.

Забезпечення армії на державному рівні з об’єктивних причин найближчим часом залишатиметься недостатнім, а оперативна і скрупульозна робота волонтерів щодо допомоги бійцям урятувала вже не одне життя.

До голови районної ради Латенка В.М. звернувся голова благодійного фонду «Розвиток Смілянщини» Квас О.Л., який давно і надійно організовує волонтерський рух на Смілянщині, координує роботу з виявлення найбільших потреб бійців АТО, щодо необхідності забезпечення батальйону «Айдар» малотоннажним вантажним автомобілем та окремими продуктами харчування.
«УАЗ» завантажений тушонкою, цукром, консервацією та ковдрами відправили сміляни в зону АТО
Головою ради та його заступником Половинкою М.М. було організовано збір коштів, у якому і вони взяли безпосередню участь, і 11 лютого 2015 року автомобіль «УАЗ» завантажений тушонкою, питною водою, чаєм, цукром, консервацією та ковдрами, освячений настоятелем храму Різдва святого Івана Хрестителя УАПЦ отцем Михайлом Шевчуком, був відправлений за місцем призначення.

Немає сумніву, що без активної участі підприємців району волонтерам значно важче було б реалізовувати настільки великі проекти, спрямовані на серйозну допомогу військовим.

Велика дяка за їх зусилля та щиросердечність: Савчуку Володимиру Федоровичу, Мотузенку Олександру Олексійовичу, Поделяці Володимиру Сергійовичу, Довганю Анатолію Миколайовичу, Одородьку Богдану Юрійовичу, Тимчуку Ігорю Петровичу, Зозулі Олексію Олександровичу, Махаринцю Сергію Павловичу, Зайченку Ігорю Петровичу, Пісковому Олегу Анатолійовичу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x