На Чорнобаївщині відбулися турніри з волейболу та шашок

На Чорнобаївщині відбулися турніри з волейболу та шашок

Минулими вихідними в Чорнобаївському спорткомплексі відбулися змагання з волейболу та шашок.

Про це «Нова Доба» дізналася в Чорнобаївській РДА.

7 лютого в Чорнобаївському спортивному комплексі відбувся традиційний турнір з волейболу на кубок «Пам’ять», метою якого є вшанування земляків, що присвятили своє життя спорту. Це вчителі фізкультури, інструктори по спорту, тренери, спортсмени. Відкривав турнір голова районної ради – Михайло Бурган.

Глядачі мали можливість спостерігати запеклу боротьбу, яка тримала в напрузі всіх вболівальників. Рівна гра суперників проходила на високому рівні, проте перемогу здобула команда «Маїс» з м. Черкаси – капітан Сергій Новіков, друге місце у команди з с. Старий Коврай – капітан Ігор Дрига, команда селища Чорнобай – капітан Михайло Бурган, зайняла третє місцем.

Переможець нагороджений кубком, дипломом, гравці грамотами, призери дипломами відповідних ступенів. Також були нагороджені грамотами кращі гравці турніру: Сергій Матвійчук – команда «Маїс», Денис Кириленко з с. Старий Коврай, Вадим Гуляш з смт Чорнобай.

Також, вихідними днями відбулася особиста першість району з шашок. В результаті переможцем цих змагань став досвідчений шашкіст Михайло Кожушний з с. Хрестителево, друге і третє місце вибороли брати Іван та Андрій Сосунови з смт Чорнобай. Переможець та призери нагороджені дипломами відповідних ступенів від районної державної адміністрації та районної ради.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x