Городищани передали в зону АТО теплогенератор й електростанцію

Городищани передали в зону АТО теплогенератор й електростанцію

Минулого тижня В’ячеслав Матвійко, Микола Єфремцев, Олег Трохименко та Микола Сакундяк відвідали городищан, які беруть участь в антитерористичній операції на сході України. Цього разу подарунки для бійців підготували депутати обласної ради Олександр Лупашко, Олег Васецький та Володимир Ходак, приватні підприємці … Ляш, Наталія Герасименко, воїн-інтернаціоналіст Віктор Марченко, сільський голова Борис Карвацький, керівник апарату райдержадміністрації Людмила Пащенко.

Про це «Нова Доба» дізналася в Городищенській РДА.

Крім звичних уже теплого одягу та продуктів харчування, цього разу на передову відвезли новий дизельний теплогенератор від Бориса Карвацького й потужну електростанцію від Олександра Лупашка. Наші хлопці були раді всьому: і цим дивам техніки, і смачним пиріжкам, і соковитим яблукам із Симиренкового краю…

***

Як стало відомо, депутат обласної ради Олександр Лупашко оплатив харчування трьох дітей, батьки яких знаходяться в зоні проведення АТО.

***

Минулого тижня з передової у відпустку прибули 11 городищан-військовослужбовців. За словами депутата Олександра Лупашка, який перший привітав їх у Смілі з прибуттям, він запланував провести теплу зустріч із земляками, поспілкуватися на теми, які хвилюють нині всіх, дізнатися про потреби родин бійців.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x