Члени виконкому вирішили не давати дозволу на будівництво за драмтеатром

Члени виконкому вирішили не давати дозволу на будівництво за драмтеатром

За словами очільника міста Сергія Одарича, минулого тижня на заміну первісних документів на забудову були подані уточнені. Це питання розглянули на засіданні містобудівної ради, на яку не прийшов ні забудовник, ні проектант.
– За зонінг-планом зона за драмтеатром це ділова зона, тут можливе будівництво громадських об’єктів, об’єктів комерційного призначення й у певних випадках житлових будинків, але після проходження низки процедур. Інша територія – це рекреаційна зона й зона загального призначення і відповідно до зонінг-плану, там має бути сквер, – підкреслив Сергій Олегович.

Повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

Та за проектом забудовника, на місці рекреації планується будівництво 12-поверхового, 5-під’їздного житлового будинку. Але територія, яка передбачена під будівництво не охоплена – там буде подвір’я, а на місці, де має розміщуватися сквер передбачене будівництво самої багатоповерхівки.

До того ж відстань від стіни драмтеатру до стіни будинку становитиме всього 11 метрів. Тому містобудівна рада відхилила цей проект. І на сьогодні вже готове рішення виконкому міської ради про відмову в забудові цієї ділянки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x