Небесну Сотню вшанували факельним походом у Кам’янці

Небесну Сотню вшанували факельним походом у Кам’янці

Ось і минув рік з часу трагічної розв’язки Революції Гідності. Не скорившись злочинному режимові, виборюючи своє право на щасливе майбутнє, прагнучи жити в заможній європейській країні, мільйони українців вийшли на Майдан Незалежності та на інші великі й малі Майдани по всій Україні. Герої Небесної Сотні, що віддали життя за оновлення нашої держави, не будуть забутими адже «Герої не вмирають!».
20 лютого 2015 року у приміщенні дитячої музичної школи імені П.І.Чайковського відбулося урочисте вшанування Дня Героїв Небесної Сотні.

Ведучий заходу, завідувач музею О.С.Пушкіна і П.І.Чайковського Олександр Мушта, нагадав усім присутнім імена Героїв та розкрив історії їхнього життя.
Вечір доповнили відеоматеріали, а також музика у виконанні камерного ансамблю історико-культурного заповідника (керівник Т.І.Голуб), яка нікого не залишили байдужими.

По закінченню урочистої частини відбувся факельний похід до пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні, мітинг та покладання квітів. Хвилиною мовчання вшанували тих українців, які під час Революції Гідності та під час подій на Сході країни віддали своє життя за свободу та європейський вибір своєї країни.

Ірина СКОРИК

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x