Уманщина у жалобі: добровольця Анатолія Поліщука поховали в рідному селі

Уманщина у жалобі: добровольця Анатолія Поліщука поховали в рідному селі

Вчора Уманщина попрощалася із Анатолієм Поліщуком, добровольцем батальйону «Донбас», який героїчно загинув 12 лютого, у зоні проведення антитерористичної операції.
Поховали героя у рідному селі. Під час церемонії прощання голова райдержадміністрації Ярослав Скус висловив співчуття родині загиблого. Про це «Нова Доба» дізналася в Уманській РДА.

«Світла пам’ять про його мужність та непересічні людські якості назавжди залишаться в серцях рідних, земляків, бойових побратимів – усіх, хто знав, поважав та любив Анатолія – справжнього патріота та Героя!», – сказав очільник Уманської РДА.

41-річний Анатолій Олександрович родом із села Родниківка. В АТО чоловік пішов добровольцем. Друзі та рідні загиблого підкреслюють: він завжди був патріотом та людиною високих моральних цінностей.
Уманська районна державна адміністрація висловлює співчуття рідним, близьким та друзям загиблого.

Довідка:
Анатолій Олександрович Поліщук народився 6 квітня 1974 року в селі Родниківка. В 2014 році Анатолій пішов добровольцем до батальйону «Донбас». Розлучений, має двох синів Володимира та Івана.

З серпня минулого року Анатолій брав участь в антитерористичній операції на території Донецької та Луганської областей. Загинув Анатолій 12 лютого 2015 року під Дебальцево.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x