Кам’янський «Газовик» – переможець турніру з міні-футболу

Кам’янський «Газовик» – переможець турніру з міні-футболу

21 лютого 2015 року в спортивній залі Кам’янського еколого-економічного ліцею відбувся заключний 13 тур районного чемпіонату з міні-футболу 2014-2015 років серед колективів фізичної культури, підприємств та організацій Кам’янського району.

Чемпіонат з міні-футболу розпочався 22 листопада 2014 року.

У змаганнях взяли участь 6 команд з Кам’янки та 8 сільських футбольних колективів Кам’янського району (сіл Грушківка, Тимошівка, Райгород, Лебедівка, Баландине, Михайлівка (2 команди), Юрчиха).

Загальне керівництво організацією та проведенням районного чемпіонату з міні-футболу 2014-2015 років серед колективів фізичної культури, підприємств та організацій Кам’янського району здійснювали Кам’янська громадська організація «Кам’янська районна федерація футболу» та сектор у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації.

За результатами ігор тринадцяти турів визначився переможець – команда «Газовик». Призерами районного чемпіонату з міні-футболу 2014-2015 років стали команда «АВІС» (молокозавод) – друге місце і третє місце зайняла команда «Агро-Плюс 2006» с.Тимошівка. Кращим гравцем чемпіонату став Гвоздик Олег (команда «Ренесанс» м. Кам’янка), кращим воротарем – Зоря Іван (команда с. Баландине).

Із словами привітання до учасників змагань звернулася завідувач сектору у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Ірина Коваленко. Команда-переможець нагороджена кубком чемпіона змагань, гравці цієї команди та команд-призерів нагороджені медалями і грамотами від Кам’янської громадської організації «Кам’янська районна федерація футболу» та сектору в справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації.

Ірина СКОРИК

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x