Черкаські лікарі відправили бійцям АТО медикаменти

Черкаські лікарі відправили бійцям АТО медикаменти

Сьогодні колектив КЗ «Черкаська обласна лікарня Черкаської обласної ради» в черговий раз надав допомогу українським бійцям. Працівники закладу зібрали 20 тис грн особистих пожертв і закупили на них важливі медикаменти і вироби медичного призначення. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській ОДА.

– Наш обов’язок – допомагати всім українським воїнам, надіємось, що закуплені ліки зможуть хоч якось поліпшити здоров’я поранених і хворих, – наголосив головний лікар Олександр Дудник.
Ці ліки та вироби медичного призначення були вручені координатору «Центру допомоги армії», одному з лідерів громадського об’єднання «Громадський блокпост» Оксані Циганок. А волонтери, своєю чергою, найближчим часом передадуть їх до щойно створеного госпіталю в Красноармійську Донецької області.
– Ще з перших днів війни ви, медики, допомагаєте нам закупляти різні медичні засоби: починаючи від перев’язочних матеріалів до вкрай важливих та рідкісних ліків. Тому, в черговий раз, дякую всім медичним працівникам області та Департаменту охорони здоров’я ОДА за підтримку та допомогу, – наголосила Оксана Циганок.
Координатор «Центру допомоги армії» відвідала також КЗ «Черкаський обласний онкологічний диспансер» ЧОР та Черкаський обласний кардіологічний центр. Вона подякувала працівникам цих закладів за придбаний кисневий концентратор на суму 15 тис грн для хірургічного відділення міської лікарні м. Щастя, що на Луганщині.

Колективам лікарень Оксана Циганок вручала від усіх волонтерів Почесні подяки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x