У Черкасах припинено незаконну діяльність АЗС

У Черкасах припинено незаконну діяльність АЗС

За повідомленням оперативного управління ГУ ДФС у Черкаській області, в ході проведення заходів, направлених на протидію незаконному обігу паливно-мастильних матеріалів, оперативними співробітниками фіскальної служби області припинено незаконну діяльність автозаправної станції. «Нова Доба» про це дізналася в ГУ ДФС у Черкаській області.

Було встановлено, що вказана незаконна діяльність організована черкаським приватним підприємством без оформлення необхідних дозвільних документів на цей вид підприємницької діяльності, реалізація паливно-мастильних матеріалів суб’єктам господарювання та жителям міста Черкас здійснювалась переважно за готівкові кошти, які не відображались в бухгалтерському та податковому обліках.

У результаті проведених заходів оперативники склали протокол вилучення речей та документів, яким описано та вилучено з незаконного обігу 6 тонн паливно-мастильних матеріалів та 4 заправні колонки, через які реалізовувались ПММ. Всього вилучено товарно-матеріальних цінностей на загальну суму понад 240 тис грн.
Проводяться подальші заходи для прийняття рішення згідно з чинним законодавством.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x