«Захист на кожен день» поширюється на воїнів АТО

«Захист на кожен день» поширюється на воїнів АТО

Страховка «Захист на кожен день», яку можна оформити в ПриватБанку, поширюється на добровольців і військовослужбовців, що знаходяться в зоні проведення антитерористичної операції. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі ПриватБанку.

За даними прес-офісу Черкаського регіонального управління ПриватБанку, клієнт, що уклав договір за програмою партнера банку – компанії «Інгосстрах» «Захист на кожен день», при нещасному випадку може отримати грошову компенсацію до 25 тис гривень (в залежності від отриманих ушкоджень). Особливість програми «Захисту на кожен день» від інших подібних послуг страхового ринку в тому, що в полісі немає підвищених тарифів для осіб, що активно займаються спортом або небезпечними видами діяльності.

«У світовій практиці військові дії, революції, масові народні хвилювання та інше – традиційно відносяться до форс-мажору і по ньому страховики не проводять виплати. Однак СК «Інгосстрах» як виняток і прояви лояльності до своїх клієнтів, виробляє страхові виплати з пошкоджень, які клієнти отримали перебуваючи в зоні проведення антитерористичної операції. Тільки у другому півріччі 2014 по постраждалим в зоні проведення АТО, а це в більшій частині мобілізовані громадяни України, проведені виплати на суму 2,3 млн гривень», – повідомила керівник Операційного центру з врегулювання страхових подій Наталія Калашник.

Виплата страхового відшкодування по страхуванню від нещасного випадку відбувається протягом доби. При цьому в 63,5% випадках час від подачі заявки до фактичного зарахування суми виплати на карту клієнта становить 2 години і в 99% випадках – до 8 годин. Також, у кожного клієнта, який звертається в компанію по страховому випадку, є свій персональний менеждер, у якого можна отримати відповідь на будь-яке питання. Зона дії страхового поліса не обмежена територією України, – страховка діє по всьому світу, а оформлення її в online-режимі займе всього 5 хвилин.

Проект здійснюється компанією «Інгосстрах», що спеціалізується на ризиковому страхуванні, спільно з ПриватБанком.

Довідка
У 2014р. компанією СК «Інгосстрах» через ПриватБанк оформлено 600 тис договорів страхування від нещасних випадків на загальну суму 172 млн гривен

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x