Чи зачепить скорочення черкаських чиновників

Чи зачепить скорочення черкаських чиновників

Оптимізація в держслужбі
Цього року набув чинності Закон України № 76-VIII від 28 грудня 2014 р. «Про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких законодавчих актів України», яким передбачено скорочення чисельності державних службовців ще на 20%. Це закріплено пунктом 9 цього Закону.
«Мова йде про двадцятивідсоткове скорочення – це близько 50-ти тисяч осіб», – сказав Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк. За його словами, «ідея полягає в тому, щоб скоротити кількість, але підвищити якість. У тому числі за рахунок добору хорошого персоналу та збільшення заробітних плат». Прем’єр наголосив, що при скороченні кількості чиновників фонд оплати праці залишиться незмінним: «Той, хто добре працює, вміє працювати, отримуватиме більше».
Повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

Виручать вакансії?
Яка ж ситуація на Черкащині? Хвилює питання, куди по¬дітися звільненим, адже ринок праці в області заповнений. За даними Головного управління статистики у Черкаській області, станом на 31 грудня 2013 року на Черкащині було 8 795 державних службовців і 3 634 посадових осіб органів місцевого самоврядування. На жаль, поки що свіжіших даних немає.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x