Городищенські діти проводять благодійні акції

Городищенські діти проводять благодійні акції

Учні загальноосвітніх навчальних закладів Городищини не байдужі до подій, що відбуваються в Україні. Свій патріотизм, любов до України, співчуття і милосердя вони проявляють у різних видах діяльності. Це, насамперед, робота волонтерських загонів, які надають посильну допомогу сім\’ям учасників АТО, проводять благодійні акції «Подарунок солдату», «Подаруй оберіг солдату», «Лист пораненому», «Солодкий подарунок», «Гуманність» ( допомога дітям-переселенцям із зони АТО) та інші, під час яких збирають продукти, засоби гігієни, постільну білизну, солодощі. Свої дії вони координують із волонтерами на місцях та координатором волонтерського руху на Городищині С.В. Воротило.

Про це «Нова Доба» дізналася в Городищенській РДА.

Акція «Повертайтеся живими» пройшла у Воронівському, Калинівському НВК, В\’язівській ЗОШ І-ІІІ ст., Вільшанській ЗОШ І-ІІІ ст., Орловецькій ЗОШ І-ІІІ ст., Старосільській ЗОШ І-ІІІ ст.,Хлистунівській ЗОШ І-ІІІ ст., Мліївській ЗОШ І-ІІІ ст.№1, Мліївській ЗОШ І-ІІІ ст.№2 ім. М. М. Артеменка, Дирдинській ЗОШ І-ІІ ст., Вільшанській ЗОШ І-ІІ ст. та ін. Учні виготовляли обереги, вітальні листівки, малюнки та писали листи воїнам АТО, які через волонтерів передавали на передову.

На знак щирої вдячності воїни передали школярам Вільшанської ЗОШ І-ІІ ст. прапор 30 окремого механізованого батальйону «Тетерів», до складу якого входять випускники даної школи, зі своїми автографами та побажаннями. Інші школи теж отримали листи та подяки від бійців зі Сходу України.

У Городищенській ЗОШ І-ІІІст.№2, Городищенській ЗОШ І-ІІІст. №1 ім. С.С.Гулака-Артемовського, Орловецькій ЗОШ І-ІІІ ст. проходить акція з плетіння маскувальних сіток.

Під час короткострокових відпусток учасники АТО відвідують навчальні заклади. Учні не залишаються байдужими до розповідей про випробування, які українським військовослужбовцям доводиться долати в зоні АТО, проте, як вони борються проти зовнішньої агресії за цілісність України, за волю, за честь і славу держави, за її народ.

Кожному учневі приємно усвідомлювати, що він може допомогти борцям за свободу та перемогу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x