Уманські студенти успішно пройшли І етап Всеукраїнської олімпіади з іноземних мов

Уманські студенти успішно пройшли І етап Всеукраїнської олімпіади з іноземних мов

Вивчення іноземних мов — нелегка справа. Це тривалий і складний процес, що вимагає багато часу і зусиль. У нинішній час стрімкого науково-технічного прогресу та розвинутих технологій іноземні мови знати особливо важливо. Перефразовуючи відомий вислів, можна сміливо сказати, що той, хто володіє мовами, володіє світом. Це розуміють і студенти університету, які вирішили спробувати власні сили у Всеукраїнській студентській олімпіаді з іноземної мови, І етап якої відбувся минулого тижня на кафедрі іноземних мов.
Про це «Нова Доба» дізналася в УДПУ.

Учасниками олімпіади стали найкращі знавці англійської, німецької та французької мов переважної більшості факультетів УДПУ – технолого-педагогічного, природничого, фізико-математичного, факультету соціальної педагогіки і психології, факультету початкової освіти, мистецько-педагогічного факультету, факультету фізичного виховання, факультету дошкільної і корекційної освіти, економічного факультету, історичного факультету та факультету української філології. Завдання олімпіади включали граматичний тест, лексичний тест та тест для перевірки навичок аудіювання.

Переможцями І етапу олімпіади стали:

Англійська мова:
І місце – Варшавська Наталія (16 група, економічний факультет)
ІІ місце – Абакумова Анастасія (16 група, економічний факультет)
ІІІ місце – Наюк Дарія (25 група, мистецько-педагогічний факультет)
Німецька мова:
ІІІ місце – Саранюк Валентина (28 група, економічний факультет), Мельничук Ірина (25 група, факультет соціальної педагогіки та психології)
Французька мова:
ІІІ місце – Подзігун Дмитро (15 група, економічний факультет)

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x