У Черкаській музичній школі № 1 показали виставу «Летючий корабель» (ФОТО)

У Черкаській музичній школі № 1 показали виставу «Летючий корабель» (ФОТО)

«У кожної людини існує заповітна мрія, мета в житті, ідеал, до якого вона прагне. Хтось мріє про багатство, хтось про славу. Один прагне бути гарним, інший – сильним, третій – розумним. Для когось вищий життєвий ідеал – кар’єра, для когось – сім’я. Всі вони можуть стати реальністю, потрібно тільки вірити у себе, втілювати свої мрії у життя, та багато працювати. А ще – берегти своє кохання і щирі почуття!».

Такими словами розпочалася музична казка на музику Максима Дунаєвського «Летючий корабель» на слова Юрія Ентіна , яка стала яскравою подією у творчому житті Музичної школи № 1 імені М.Лисенка. Постановку дитячого музичного спектаклю організували викладачі вокального відділу школи за підтримки концертмейстерського відділу: режисер-завідуюча відділом вокального співу Ірина Варавіна, помічник режисера – концертмейстер Леся Рябоконь, хореограф – Наталія Малахова. Ролі виконували юні актори – учні вокального відділу.
У Черкаській музичній школі № 1 показали виставу «Летючий корабель» (ФОТО)
До концертного залу школи завітали батьки, маленькі учні, гості та викладачі школи, а також представники ЗМІ. На сцені співали всім знайомі з дитинства відомі мультиплікаційні персонажі – Забава та Іван, Цар та Палкан, Водяний, Бабки-йожки та Жабенята.
– Музичний спектакль-казка став подією для нашої школи. Ідея постановки музичного спектаклю з’явилася вже давно, але в умовах та рамках роботи музичної школи проблематично проводити дитячі театральні спектаклі через причину відсутності декорацій, костюмів, відповідної сцени та фінансових труднощів. Тому школа дуже вдячна батькам учнів за підтримку й активну участь у придбанні костюмів для юних акторів. Викладачі –вокалісти в мінімальних умовах проявили яскраву фантазію, здивували глядачів творчими знахідками та високою якістю підготовки своїх учнів, – розповідає директор школи Юлія Темченко.
У Черкаській музичній школі № 1 показали виставу «Летючий корабель» (ФОТО)
Вокальний відділ Першої музичної відомий в місті професійною роботою викладів, творчим підходом та великою кількістю перемог своїх учнів на Всеукраїнських та Міжнародних конкурсах.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x