Оголошується четвертий набір на курси менеджерів-управителів житлових будинків

Оголошується четвертий набір на курси менеджерів-управителів житлових будинків

У Черкасах триває четвертий набір на курси підвищення кваліфікації менеджерів-управителів житлових будинків. Навчання розпочнеться з 30 березня цього року і триватиме півтора місяці. Фахова підготовка майбутніх управителів здійснюватиметься тричі на тиждень у пообідній (вечірній) час у приміщенні Центру післядипломної освіти та підвищення кваліфікації Черкаського державного технологічного за адресою: бульв. Шевченка, 460, (корпус 2) каб. 230, 240. Після проходження навчання випускники курсів отримають сертифікат державного зразка про підвищення кваліфікації.

Головний спеціаліст відділу сприяння ОСББ Черкаської міської ради Юрій Кучеренко розповів, що попередні три набори на ці курси засвідчили зацікавленість черкасців таким навчанням.

– У Черкасах з кожним роком зростає кількість створених об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, для управління якими необхідні підготовлені фахівці. До того ж новоспечені менеджери-управителі можуть ініціювати у своєму чи сусідньому будинку створення ОСББ та після – очолити його, – відзначає Юрій Олександрович.

Курси розраховані на голів, членів правління та інших фахівців ОСББ або організацій, чия діяльність пов\’язана з управлінням та обслуговуванням житлового фонду. А також – власників житлових будівель, що бажають створити ОСББ, взяти благоустрій та управління будинком у свої руки. Загалом курс корисний як для початківців, так і для досвідчених фахівців в галузі управління багатоквартирними будинками.
ТЕЛЕФОНИ ДЛЯ ДОВІДОК:

Для попередньої консультації 32-00-78 (відділ сприяння ОСББ).

Для запису на навчання: 71-00-84 (ЦПОДП ЧДТУ), тут Ви з початком березня зможете уточнити і вартість навчання (вона ще остаточно не встановлена).

Орієнтовна вартість – 1000 гривень.

Тим паче таке навчання дає можливість поспілкуватись зі своїми колегами по роботі, поділитись досвідом та проблемами. А також під час теоретичних та практичних занять з педагогами розв’язати актуальні питання життєдіяльності будинку.

Адже для навчання практичній взаємодії з підприємствами та установами сфери ЖКГ на ці курси в якості викладачів запрошуються представники організацій та установ, які безпосередньо задіяні у сфері надання послуг мешканцям багатоквартирних житлових будинків. Це, зокрема, – керівники діючих ОСББ, надавачі комунальних послуг, інспектори, бухгалтери, інженери.

– Сподіваюсь, що в подальшому таких слухачів на курсах побільшає. Оскільки з кожним роком у Черкасах зростає кількість людей, які усвідомлюють необхідність брати відповідальність за майбутнє свого будинку у власні руки, створюючи ОСББ, – наголошує Юрій Кучеренко.

За його словами, курси корисні для загального розвитку та набуття нових знань, які максимально наближені до реалій сьогодення. Тому отримана інформація допоможе управляти ОСББ по-новому, самостійно господарювати, підтримуючи порядок у власному будинку.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x