Форум голів сільських, селищних, міських та районних рад

5 березня о 14.00 в приміщенні Черкаської обласної філармонії відбудеться Форум голів сільських, селищних, міських та районних рад. Захід ініціює ГО «Об’єднання територіальних громад» за сприяння керівництва облдержадміністрації та обласної ради.
На Форум запрошено заступників Міністра АПК та продовольства, Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства і Міністра фінансів України.
Серед найбільш важливих питань, які сьогодні турбують громаду – повернення в місцеві бюджети ПДФО, надання права сільським громадам розпоряджатися землями, що розташовані за межами населеного пункту, отримання сільськими радами права реєстрації договорів оренди землі, набуття повноважень здійснювати ремонт доріг комунальної власності та багато інших.
На ці та інші проблемні питання представники територіальних громад зможуть почути компетентну відповідь від перших осіб держави, а також усі разом зможуть прийняти важливі рішення для подальших законодавчих змін.
ГО «Об’єднання територіальних громад» бере на себе відповідальність за лобіювання громадських ініціатив і наполягатиме на ухваленні змін.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x