Народний депутат привітав матерів-героїнь зі святом

Народний депутат привітав матерів-героїнь зі святом

У переддень 8 Березня матері-героїні шести районів Черкаської області отримали вітання, квіти й цінні подарунки від Геннадія Бобова. Гарну традицію Геннадій Борисович започаткував декілька років тому, ще до обрання у Верховну Раду від Черкащини.
Народний депутат привітав матерів-героїнь зі святом
Ставши народним обранцем, він продовжив цю традицію. Вважає, що матері-героїні заслужили на більш шанобливе ставлення від держави і суспільства. Тож навіть у нинішній тяжкий час Геннадій Бобов знайшов можливість передати кожній із понад 500 жінок цінний подарунок, троянду й листівку.
Народний депутат привітав матерів-героїнь зі святом
«Виховати, поставити на ноги п’ятьох і більше дітей, надати їм путівку в життя — це справжній подвиг. Нам усім потрібно вчитися у цих жінок мужності, стійкості, працелюбності й самовіддачі. Такі люди мають стати прикладом для молодого покоління. У цей день хочу побажати всім мирного неба над головою, весни, любові та злагоди. Нехай скоріше закінчиться війна, і замість звуків канонади в наших містах і селах залунає щасливий дитячий сміх!» — говорить Геннадій Бобов.
Народний депутат привітав матерів-героїнь зі святом

Дорогі жінки!
Дозвольте привітати вас зі святом весни і любові!
Із давніх-давен українки славилися своєю красою, розумом та мудрістю. На ваших плечах – турбота про родинний затишок і близьких. Ваша активна життєва позиція і невтомна праця до¬помагають зробити цей світ кращим. Ви несете у світ Добро. Немає слова, кращого, ніж Матір. Не існує почуття, сильнішого за Любов. Без вас неможливо уявити саме життя.

Сьогодні це світле свято весни, свято всіх жінок, на жаль, затьмарене війною. Україні потрібен мир і відновлення. Ми всі хочемо чути на вулицях дитячий сміх, бачити посмішки на обличчях оточуючих, відчувати тепло душ і сердець рідних і близьких, будувати плани на щасливе майбутнє і мати змогу їх реалізувати.

Хочу побажати, щоб цей час настав якомога швидше, щоб закінчилося лихоліття війни і настав період розвитку. Чистого і мирного неба над головою, здоров’я, злагоди, благополуччя, достатку!

Нехай усі незгоди оминають стороною Вас і Вашу родину! Нехай переможе Життя і Добро!

Зі святом! Щиро Ваш, народний депутат Геннадій Бобов

Нариси про черкащанок з цікавими професіями і незвичними долями можна прочитати тут:
Ірина Лисенко, рятувальник
Олена Лстрова, інженер лісових культур Золотоніського лісгоспу
Юлія Темченко, вчитель музики, музична школа №1 ім. М. Лисенка
Лілія Вітвіцька, склодув, художниця
Тамара Овчаренко, держслужбовець, Лисянка
Катерина Заярнюк, колгоспниця, свинарка, ланкова, Шполянщина

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x