В Умані підвели підсумки обласного огляду-конкурсу «Спортивне сузір’я»

В Умані підвели підсумки обласного огляду-конкурсу «Спортивне сузір’я»

Вчора, 4 березня, в приміщенні адмінбудинку відбулась прес-конференція з представниками галузі фізичної культури і спорту, присвячена підсумкам обласного огляду-конкурсу «Спортивне сузір’я». Відкрила прес-конференцію заступник міського голови Людмила Кирилюк, яка зазначила, що країні потрібна сильна духом і тілом нація і формувати саме такі особистості допомагає спорт. Присутні на прес-конференції директор Уманської ДЮСШ № 1 Владислав Грязнов, голова федерації футболу м. Умані Володимир Віблий, тренер з футболу Юрій Деренюк розповіли про досягнення своїх вихованців на змаганнях різного рівня.

Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській міській раді.

Директор міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Анна Федотова ознайомила присутніх з результатами роботи та спортивними заходами, які організовує центр. Усі учасники прес-конференції дякували спортсменам, їхнім батькам, тренерам, керівництву та підприємцям міста, без підтримки і злагодженої роботи яких неможливо б було досягти значних спортивних результатів, якими зараз Умань може пишатися завдяки спортсменам.

ДОВІДКА

Підсумки обласного огляду-конкурсу «Спортивне сузір’я» за результатами роботи у 2014 році:

у номінації «Краща дитячо-юнацька спортивна школа» найкращою визнано Уманську дитячо-юнацьку спортивну школу № 1;

у номінації «Кращий центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» перемогу отримав Уманський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

За підсумками щорічного огляду-конкурсу на кращу постановку роботи з розвитку футболу серед районних і міських спортивних організацій та федерацій футболу Черкаської області у 2014 році 2 місце посіла Уманська міська (начальник відділу у справах ФКіС Ольга Ремез, голова федерації футболу Володимир Віблий). Серед дитячо-юнацьких спортивних закладів найкращою визнано ДЮСШ № 1 м. Умань. Найкращим тренером дитячо-юнацьких спортивних закладів став Юрій Деренюк, тренер-викладач з футболу ДЮСШ № 1 м. Умань.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x