У Кам’янці вітали жінок концертом

У Кам’янці вітали жінок концертом

Ледь згадуючи про настання весни, ми завжди уявляємо і перше свято, що приходить до нас цієї пори року. Більш вдалий час для вшанування жіноцтва важко навіть уявити. Універсальні поняття «краса», «добро», «лагідність» асоціюються і з весняним пробудженням та оновленням природи, і з образом жінки – матері, сестри, коханої, вправної господині і невтомної трудівниці.

Про це «Нова Доба» дізналася від власного кореспондента.

Жінка багато в чому схожа на весну: лагідністю, красою, емоційністю, веселковою насиченістю почуттів. І саме завдяки жінкам, їх любові і доброті, чоловіки долають негаразди, не втрачають надії і вірять у краще. Адже тепло і ласка сердець жінки-матері, дружини, коханої, її ніжна усмішка долають усі прикрощі нашого буття.

Напередодні Міжнародного жіночого свята, 6 березня у приміщенні районного будинку культури відбулися урочисті збори з нагоди Міжнародного жіночого дня. Перед присутніми виступили голова Кам’янської райдержадміністрації Андрій Плєшкань, голова районної ради Сергій Морозов та міський голова Володимир Тірон.
У своєму виступі очільник району зазначив:

– Нехай Вас ніколи не оминає турбота чоловіків, а прекрасні почуття дарують натхнення для нових творчих успіхів і життєвих перемог! Будьте коханими і кохайте, а ми, чоловіки, робитимемо все, аби ви почувалися щасливими!

Крім цього, мешканки Кам’янщини мали змогу насолодитися і чудовим концертом, участь у якому прийняли кращі художні колективи, творча молодь району.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x