Від завтра на Черкащині прогнозують дощі

Від завтра на Черкащині прогнозують дощі

Весна кожного дня крокує все впевненіше. Надзвичайно сонячними та теплими видалися минулі святкові вихідні. Температура в денні години прогрівала повітря до 11-13º тепла. Така помірно-тепла погода позитивно впливає на зимуючі рослини. Однак у теплі ранні весни, як правило, стабільно м’якої погоди чи стрімкого наростання тепла не буває, про це інформує начальник Черкаського обласного гідрометцентру Віталій Постригань. Про це «Нова Доба» дізналася в ОДА.

За даними гідрологічних спостережень, на річках області та в Кременчуцькому водосховищі вода прогрілася до 2-4°. За прогнозом, ще сьогодні на Черкащині утримається антициклональний характер погоди, тому створюватимуться сприятливі умови для накопичення забруднюючих речовин в атмосферному повітрі. Черкащанам слід утриматися від спалювання листя та сміття. Температура повітря вночі очікується близько 0º, вдень – 10-15º тепла.

12-14 березня, внаслідок впливу атмосферних фронтів циклону з півдня, на території області пройдуть невеликі дощі. Температурний фон дещо знизиться: вночі – +1-6º, вдень – +5-10º.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x