Виконком дав дозвіл на будівництво багатоповерхівки за драмтеатром

Виконком дав дозвіл на будівництво багатоповерхівки за драмтеатром

Виконавчий комітет Черкаської міської ради розглянув питання про надання містобудівних умов та обмежень підприємцю на забудову «ями» за драматичним театром. Член виконкому від громадськості Сергій Гончар заявив, що він не буде голосувати за надання дозволу на будівництво, та пішов із засідання. Про це «Нова Доба» дізналася на vikka.ua.

На засідання прийшли представники колективу драмтеатру. Вони зазначили, що виступають проти будівництва багатоповерхівки на тому місці, оскільки це знищить вигляд театру. Натомість член виконкому від Координаційної ради сил Майдану Іван Кієнко запропонував перенести розгляд питання та дати час забудовнику внести правки у проект забудови.

Зрештою під час голосування восьмеро членів виконкому підтримати проект рішення про надання дозволу на будівництво, троє – утрималося.
Утрималися під час голосування Іван Кієнко, Олексій Романов, Анатолій Рекун.
Як пояснив секретар міськради Олександр Радуцький, містобудівні умови готуватиме головний архітектор міста, опісля підприємець має надати проект забудови і лише згодом матиме право розпочати зведення багатоповерхівки.
Нагадаємо, раніше міський голова Черкас Сергій Одарич виступав категорично проти зведення багатоповерхівки, оскільки вона, на думку мера, псуватиме зовнішній вигляд міста.

Зараз на місці будівництва йде зведення фундаменту.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x