«Черкаські Мавпи» програли третій матч поспіль

«Черкаські Мавпи» програли третій матч поспіль

«Черкаські Мавпи» провели останній виїзний матч у регулярній частині сезону. У Дніпродзержинську команда Максима Міхельсона поступилася «Дніпро-Азоту» – 76:85. По ходу гри черкасці зуміли відіграти своє десятиочкове відставання і вирівняти гру, але кінцівку матчу продуктивніше провели господарі.
Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Черкаський спорт».

Попри кадрові проблеми, черкасцям бажано було брати перемогу у звітній грі. Для господарів паркету ця гра взагалі була «матчем життя». Справа у тому, що «стрижні» все ще залишають за собою шанси пробитися у плей-оф.

Вже з перших хвилин матчу «Дніпро-Азот» за собою повів Харріс. Один з найрезультативніших гравців Суперліги у першій десятихвилинці здобув 10 очок і зорганізував стартовий ривок своєї команди – 12:8. Фактично вирівняла ситуацію впевнена гра Кальніченка та Хемілтона. Форварди «Мавп» реалізували три дальні влучання і виграли щит. Лише один Кальніченко у першій половині зібрав 9 відскоків. На жаль, виграний щит у другій десятихвилинці був єдиною перевагою черкасців. Азотівці у цьому відрізку гри потужно зіграли в захисті і примусили помилятися молодь черкаського клубу. У нападі ж у складі господарів Харрісу взявся допомагати Єгоров, який у цій грі здобув 16 очок. В результаті, команди пішли на першу перерву з перевагою дзержинського клубу – 42:36.

Другу половину «Черкаські Мавпи» почали неймовірно натхненно. Команду за собою повів Андрій Кальніченко, який лише у цій десятихвилинці здобув 15 очок. Загалом же у свій дабл-дабл Кальніченко вклав 33 очки та 12 підбирань. Після хорошого відрізку «Мавпи» зрівняли рахунок – 67:67. Однак ще більш ударно попрацював дует «АЗОТу» в складі Ернесто Ткачука й Станіслава Серпіліна, котрі не тільки не дозволили гостям скоротити відставання, а й збільшили розрив у рахунку. Четверту десятихвилинку, незважаючи на активність Кальніченка, виграли господарі, які святкували і загальний успіх – 85:76.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x