На Черкащині розпочинають ремонтувати дороги

На Черкащині розпочинають ремонтувати дороги

Уже цього тижня дорожники почнуть лагодити найаварійніші ділянки автошляхів області. Щоправда, якщо не завадить погода. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській ОДА.

Як розповів голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко в ефірі телеканалу «ВІККА», ремонтники передовсім працюватимуть на автошляхах від Сміли до Умані (у напрямку Звенигородського району), а також від Сміли в бік Кам’янського р-ну.

– Також у планах «Облавтодору» провести ямковий ремонт дороги від мосту (по дамбі) в бік Золотоніського району, – зауважує очільник області. – Окрім того, дорожники працюватимуть на автошляхах від Умані до Києва та від Черкас до Білозір’я. Це на разі першочергові роботи.

Минулого тижня Юрій Ткаченко розкритикував роботу дорожників. Він пропонує змінити саму систему з ремонту доріг: передати функції з управління автошляхами загального користування місцевого значення на регіональний рівень і передбачити цільове фінансування з держбюджету – обласному. Для цього обласний керманич уже звернувся до Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України. Окрім того, він клопоче про зміну керівництва дорожніх служб на Черкащині.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x