Очільником черкаського відділення НОКу став Андрій Більда

Очільником черкаського відділення НОКу став Андрій Більда

У вівторок стартувала звітно-виборча асамблея черкаського відділення Національного олімпійського комітету. За будь яких обставин сьогоднішня асамблея мала завершитися призначенням нового очільника обласного осередку. Справа в тому, що Валерій Черняк, який мав виконувати ці функції самоусунувся, керував останнім часом обласним НОКом його перший заступник – Микола Холоденко. Саме Микола Миколайович був одним з претендентів на сьогоднішніх виборах, а конкуренцію йому складав президент федерації триатлону України – Андрій Більда. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Почалося засідання із відзначенням нагородами та грамотами Національного олімпійського комітету. Потому Микола Холоденко прозвітував про діяльність обласного відділення за останні чотири роки. Саме засідання тривало аж чотири години. Дуже довго делегати розбиралися в якому режимі голосувати, в решті зупинилися на таємному. Неймовірна драма розгорнулася і при підрахунку голосів. Важко було уявити, що переможця у цьому голосуванні визначить єдиний голос!

Очільником черкаського відділення НОКу став Андрій Більда

Взагалі було роздано 50 бюлетенів, з них один був визнаний не дійсним. В результаті за Андрія Більду проголосувало 25 делегатів, за Миколу Холоденка – 24! Лічильна комісія ще кілька разів перерахувала бюлетені і таки винесла вердикт – новим головою відділення НОКу в Черкаській області обрано Андрія Більду.

Після оголошення результатів Микола Холоденко подякував спортивній громаді за десятирічну співпрацю та полишив засідання. Відповідно, відхиливши позицію Більди бути його заступником. Місце першого заступник голови НОКу було запропоновано екс-паралімпійцю – Антону Скачкову.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x