У Ватутіному відбулася атестація народних колективів

У Ватутіному відбулася атестація народних колективів

14 березня 2015 року у Ватутінському палаці культури відбувся обласний огляд-конкурс колективів вокально-хорового та інструментального жанрів, у якому звання «народний» підтвердили 6 народних колективів Катеринопільщини: народний аматорський чоловічий вокальний ансамбль

Про це «Нова Доба» дізналася в Катеринопільській РДА.

«Калниболотський курінь», народний аматорський жіночий вокальний ансамбль «Ностальгія», ансамбль народної музики «Гайда», народний фольклорний колектив «Надвечір\’я», народний фольклорний колектив

«Поточаночка», та оркестр народних інструментів. Кожен керівник намагався представити на атестацію кращі твори з репертуару свого ансамблю.

Оглядова комісія на чолі з директором обласного центру народної творчості та культурно-просвітницької роботи Тамілою Івановою особливо відзначили виступи ансамблю народної музики «Гайда», який створив Коваль Вячеслав, народний фольклорний колектив « Поточаночка» – керівник Надія Крамар та оркестр народних інструментів – керівник Микола Молоков. Глядачі були приємно вражені їхніми виступами та підтримували щирими аплодисментами та криками « Браво!», а оркестр народних інструментів змусили заграти ще й мелодію на біс.

Після закінчення концерту начальник відділу фольклору та етнографії Наталія Сайченко привітала учасників та поздоровила з успішним виступом.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x