357 випускників Черкаського району отримають атестати про повну загальну середню освіту

357 випускників Черкаського району отримають атестати про повну загальну середню освіту

До них можуть ще приєднатися четверо учнів з Криму, які наразі навчаються на «екстерно-дистанційній» формі. Для участі в державній підсумковій атестації з української мови у формі зовнішнього оцінювання вони вже зареєструвалися. Про це у ході координаційної наради поінформувала заступник начальника відділу освіти РДА Людмила Григорчук.

Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській РДА.

– У 2015 році навчальні заняття завершуються 29 травня. Підсумкові контрольні роботи з української мови, читання та математики у 4-их класах будуть проведені з 12 по 21 травня. Державна підсумкова атестація за курс базової загальної середньої освіти проводиться з 1 по 8 червня з української мови, математики та дисципліни за вибром навчального закладу. 10 червня 9-класники вже отримають свідоцтва про базову загальну середню освіту. Попередньо замовили свідоцтво 599 осіб, – зазначає Людмила Василівна. – ДПА за курс повної загальної середньої освіти буде проводитися у два етапи: 24 квітня у пунктах тестування – з української мови у формі ЗНО, з 22 по 28 травня з історії України або математики (за вибором учня) та третьої дисципліни теж за вибором. Одинадцятикласники отримають атестати 30-31 травня.

Наразі спеціалісти відділу освіти РДА вивчають питання підвезення учнів до пунктів тестування.

Нагадаємо, вже в суботу, 21 березня, відбудеться пробне тестування з української мови. Через тиждень, 28 березня, – з англійської, німецької, іспанської, російської, французької мов, біології, хімії, географії, математики та історії України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x