У керівництві Черкаської ДФС зміни

У керівництві Черкаської ДФС зміни

Наказом Державної фіскальної служби України від 16 березня 2015 року №867-о призначено в порядку переведення Харьковську Тетяну Олександрівну на посаду заступника начальника Головного управління ДФС у Черкаській області. Т.О.Харьковська народилась 6 березня 1973 року у с.Дівички Переяслав-Хмельницького району Київської області. Закінчила Київський державний економічний університет за спеціальністю «облік і аудит».

Останні посади: начальник управління погашення податкового боргу, начальник управління обслуговування платників податків, начальник управління погашення заборгованостей ДПІ у м.Черкасах (2012 – серпень 2014 рр.); начальник управління доходів і зборів з фізичних осіб Головного управління Міндоходів у Черкаській області (серпень – жовтень 2014р.); начальник управління доходів і зборів з фізичних осіб Головного управління ДФС у Черкаській області. Має спеціальне звання: Радник податкової та митної справи ІІ рангу. Про це «Нова Доба» дізналася в ГУ ДФС у Черкаській області.

У керівництві Черкаської ДФС зміни

Наказом Державної фіскальної служби України від 16 березня 2015 року №868-о призначено в порядку переведення Гріднєва Миколу Анатолійовича на посаду заступника начальника Головного управління ДФС у Черкаській області. М.А.Гріднєв народився 16 листопада 1982 року в місті Черкаси. Закінчив Черкаський державний технологічний університет за спеціальністю «фінанси». У 2008 році – Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут», спеціальність – «правознавство».

Останні посади: начальник відділу контролю за правомірністю бюджетного відшкодування податку на додану вартість управління оподаткування юридичних осіб, заступник начальника управління оподаткування юридичних осіб — начальник відділу контролю за правомірністю бюджетного відшкодування податку на додану вартість ДПС у Черкаській області (2012 – червень 2013 рр.); начальник управління оподаткування та контролю об\’єктів і операцій Головного управління Міндоходів у Черкаській області (червень 2013 – жовтень 2014р.); начальник управління оподаткування юридичних осіб Головного управління ДФС у Черкаській області. Має спеціальне звання: Радник податкової та митної справи ІІІ рангу.

Накази підписав в.о. голови Державної фіскальної служби України М.В.Мокляк.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x