Драбівські депутати забезпечили освітян пільговим проїздом

Драбівські депутати забезпечили освітян пільговим проїздом

19 березня 2015 року голова районної державної адміністрації Іван Гайдай, начальники управлінь і відділів райдержадміністрації взяли участь у засіданні 48 позачергової сесії районної ради шостого скликання.

Про це «Нова Доба» дізналася в Драбівській РДА.

Головну увагу депутати районної ради приділили внесенню змін до рішення районної ради «Про районний бюджет на 2015 рік». Інформуючи учасників сесії, начальник фінансового управління райдержадміністрації Тетяна Близнюк, відзначила, що зміни викликані зверненнями головних розпорядників коштів районного бюджету на збільшення видатків на фінансування додаткової потреби в коштах, яка виникла в ході виконанні кошторисів на 2015 рік, збільшенням видатків за рахунок субвенцій та розподілом вільного залишку бюджетних коштів станом на 01.01.2015 року.

Розглянувши звернення голови райкому працівників освіти Володимира Роя, було внесено зміни до програми «Сільська школа Драбівщини» на 2011-2015 роки, передбачивши у сільській місцевості пільговий проїзд педагогічних працівників до місця роботи та у зворотному напрямку або виплату компенсації за проїзд.

Також депутати погодили зміни до рішення районної ради про затвердження скорегованих тимчасових одноставкових та двоставкових тарифів на послуги по централізованому опаленню».

З усіх питань порядку денного були прийняті відповідні рішення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x