Учнів Косунщини навчали протистояти правопорушенням

Учнів Косунщини навчали протистояти правопорушенням

Кожний п\’ятнадцятий злочин в Україні – справа рук неповнолітніх. В цілому ж за рік діти і підлітки у нашій країні здійснюють більше 14 тисяч правопорушень. Статистика показує, що найчастіше діти скоюють правопорушення під час навчального року, в період після закінчення занять у школі і до восьмої вечора.

Про це «Нова Доба» дізналася в Корсунь-Шевченківській РДА.

Щоб попередити скоєння правопорушень, спеціалісти Корсунь-Шевченківського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно із працівниками районного будинку культури 18 березня 2015 року провели захід з учнями 7- го класу Корсунь – Шевченківської загальноосвітньої школи № 1 на тему: «Правопорушення серед підлітків», в якому взяли участь 20 осіб учнівської молоді.

Під час бесіди були порушені питання профілактики правопорушень, самовільного залишення дітьми домівки, боротьби з тютюнопалінням школярів та вживання ними алкогольних напоїв і наркотичних речовин, різновидів правопорушень та покарань. По закінченню заходу учні переглянули мультфільм на тему: «Казкові герої в країні прав та обов’язків».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x