На Катеринопільщині вшанували Ліну Костенко

На Катеринопільщині вшанували Ліну Костенко

До 85-річчя Ліни Костенко в Катеринопільській райдержадміністрації проведено літературний захід.

Про це «Нова Доба» дізналася в Катеринопільській РДА.

Ліна Костенко – перлина сучасної української літератури. Її твори не лише цікаві та влучні, а й глибоко актуальні. Уже багато років вона залишається справжнім борцем з неправдою, показовістю, пристосуванством, а зброя її – твори. Вона вміє зачепити, змусити думати, мріяти та діяти. Твори Ліни Костенко перекладені англійською, білоруською, естонською, італійською, німецькою, словацькою та французькою мовами.

19.03.2015 у райдержадміністрації працівниками районної бібліотеки проведено літературний захід, приурочений 85-річчю від дня народження Ліни Костенко. У заході взяли участь заступник голови райдержадміністрації з соціальних та гуманітарних питань Ірина Міненко, начальники і спеціалісти управлінь і відділів райдержадміністрації, представники трудових колективів смт. Катеринопіль.

Бібліотекарі центральної районної бібліотеки оформили виставку книг поетесси та розповіли присутнім про важливі етапи життя і творчості Ліни Костенко. Прозвучали вірші ювілярки у виконанні бібліотекарів та працівників райдержадміністрації. Також присутні переглянули відео «Ліна Костенко. І все на світі можна пережити» та «Доля».

Захід проведено на високій емоційній та патріотичній ноті.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x