Смілянські червонохрестівці роздавали дітям вітаміни

Смілянські червонохрестівці роздавали дітям вітаміни

24 березня 2014 року Україна та весь світ відзначатимуть Всесвітній та Всеукраїнський День боротьби з туберкульозом. З цієї нагоди працівники районної організації товариства Червоного Хреста відвідали кабінет для надання допомоги хворим на туберкульоз, що розташований в центральній районній лікарні імені Софії Бобринської та вручили вітамінні препарати для дітей, які знаходяться на «Д»-обліку.

Про це «Нова Доба» дізналася в Смілянській РДА.

Лікар фтизіатр Юлія Даниленко щиро подякувала гостям за увагу та підтримку. Адже одним із пріоритетів діяльності районної організації Товариства є боротьба із цим захворюванням.

Всеукраїнський День боротьби з туберкульозом є важливою подією і має в усьому світі велике значення для підвищення рівня обізнаності людей про симптоми цього захворювання, його діагностику та лікування, а також щодо важливості встановлення ефективного контролю за поширенням туберкульозу, — зазначає голова районної організації Товариства Червоного Хреста Оксана Карбівнича.

Відтак, червонохрестівці проводять постійну санітарно-освітню роботу серед населення та учнівської молоді, збирають кошти, продукти харчування, одяг та взуття для надання допомоги малозабезпеченим хворим.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x