«Барви Великодня» відкрилися в Черкасах

«Барви Великодня» відкрилися в Черкасах

19 березня у приміщенні Черкаського художнього музею розпочалася чергова виставка творчих робіт вихованців дитячої Зразкової художньої студії декоративно-прикладного мистецтва «Сходинки» Багатопрофільного молодіжного центру Черкаської міської ради, присвячена початку весни та прийдешнім Великоднім святам, «Барви Великодня».
Про це «Нова Доба» дізналася в департаменті освіти й науки Черкаської ОДА.
«Барви Великодня» відкрилися в Черкасах
На виставку діти та їхній керівник Тимошенко Галина Володимирівна представили понад 100 експонатів: витинанки, малюнки у стилі народного живопису, ляльки-мотанки, писанки. Особливо усім сподобалася інсталяція у центрі зали у вигляді дощу із писанок.

Варто зазначити, що юні майстри студії «Сходинки» надзвичайно талановиті, адже їх роботи високопрофесійні. Вони несуть глибокий філософський зміст, випромінюють тепло, доброту і велику любов до всього оточуючого, чого сьогодні нам усім бракує.
«Барви Великодня» відкрилися в Черкасах
На виставці можна побачити і чудові родинні роботи, які виконали дітлахи спільно із своїми талановитими матусями. Одним з найкращих таких тандемів є сім’я Урбан Вікторії та її мами Наталії.
«Барви Великодня» відкрилися в Черкасах
Вихованці вокальних студій Багатопрофільного молодіжного центру привітали усіх присутніх весняними піснями та віршами.

Зі словами вдячності за творчість, з привітаннями та побажаннями всього найкращого до юних митців та їх керівника звернулася начальник відділу спеціальної і позашкільної освіти Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Тетяна Шевченко та методист Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників Наталія Лемешева.

Усі учасники виставки отримали пам’ятні дипломи та солодкі подарунки від гостей.
«Барви Великодня» відкрилися в Черкасах
На завершення для наймолодших вихованців «Сходинок» старші їхні друзі, які вже досягли високої майстерності, провели майстер-клас із писанкарства.
Виставка у художньому музеї триватиме до Великодніх свят. Тому запрошуємо усіх бажаючих долучитися до перегляду дитячих творів та збагатитися позитивними емоціями.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x