Вдалий дебют шполянських ліцеїстів

Вдалий дебют шполянських ліцеїстів

«Наука відіграє дуже важливу роль в житті людини, — переконана координатор гри «Геліантус» у Шполянському районі Галина Сабадаш. — Без неї важко уявити виробництво, систематизувати знання про природу, суспільство і свідомість. Майже всі професії пов`язані з нею. Тому невипадково учні Шполянської школи №2 – ліцею постійно беруть участь у різних наукових конкурсах і вікторинах. Це важливо як для розвитку дітей, так і для нас, педагогів».
Ліцеїсти є активними учасниками і призерами міжнародного природничого конкурсу «Колосок», а в нинішньому році 33 школярі дебютували у конкурсі «Геліантус».

Як повідомила координатор конкурсу в ліцеї Людмила Шевченко, дебют виявився вдалим. Після підбиття підсумків конкурсу диплом І ступеня отримала шестикласниця Галина Єгорова, дипломами переможця нагороджені – Аліна Р.Шевченко,Іван Пащенко, Мирослава Теличко, Антон Полянський, Мар’яна Пелипенко, Іванна Новічкова, Артем Клименко. Частина учнів отримала грамоти з вивчення окремих предметів та сертифікати.
У ліцеї переконані, що конкурс сприяє всебічному розвитку учасників, заохочує до вивчення природничих наук, вчить цінувати та берегти навколишнє середовище, тому зупинятися на досягнутому не збираються. Вже в наступному році, впевнені організатори, конкурс «Геліантус» збере ще більше учасників.

Катерина Вальчиковська

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x