Тальнівчани повернулися із зони АТО

Тальнівчани повернулися із зони АТО

Нещодавно на Тальнівщину повернулися військовослужбовці, які одними з перших були мобілізовані в березні минулого року й брали участь у проведенні антитерористичної операції на сході нашої країни. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській обласній раді.

Це – Беребко Руслан, Нікітенко Сергій, Юрченко Олексій, Андрушенко Олександр, Щербатюк Володимир, Рябокінь Олександр, Цибулько Андрій та Сабадаш Віталій.

З цієї нагоди керівники району, волонтери, небайдужі жителі району організували урочисту зустріч земляків-героїв під звуки духового оркестру, з квітами, прапорами та жовто-блакитними стрічками, а головне – з піднесеним настроєм.

Тальнівчани повернулися із зони АТО

Не стримували хвилювання і найрідніші нашим воїнам люди – матері, дружини, діти, друзі. Автобус, в якому пасажирами були вчорашні бійці, доставив їх до районного будинку культури.

Голова районної ради Наталія Руснак, в.о. голови райдержадміністрації Володимир Гречка привітали прибулих воїнів та подякували за мужність і вірність Батьківщині, вручили демобілізованим бійцям запашний коровай.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x