У Черкасах пройде Міжнародна конференція за участі посла Польщі в Україні Генрика Літвіна

У Черкасах пройде Міжнародна конференція за участі посла Польщі в Україні Генрика Літвіна

27 березня о 9.30 у малій сесійній залі Будинку рад відбудеться Міжнародна конференція «Громадські ради як механізм співпраці влади і громадськості. Польській досвід та українські реалії і перспективи».
Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській ОДА.

Конференція проходить у рамках проекту «Активні Громадські ради: сприяння співпраці громадського суспільства з державною адміністрацією в Черкаській області», який реалізується Фондом ВІКНО НА СХІД спільно з Черкаською обласною організацією Комітету виборців України за підтримки облдержадміністрації, Громадської ради при ОДА та облради.

Проект перебуває під почесним патронатом Надзвичайного і Повноважного посла Республіки Польща в Україні пана Генрика Літвіна, якій особисто відвідає конференцію. Також у заході візьмуть участь депутат Сейму Республіки Польща Марцін Свенціцькі, депутат Верховної Ради України Олександр Черненко, голова облдержадміністрації Юрій Ткаченко, голова обласної ради Валентина Коваленко, експерти і фахівці з питань місцевого самоврядування Польщі та України.

До участі в конференції запрошуємо представників громадських рад, активістів громадських об’єднань, представників органів місцевого самоврядування, політиків, депутатів, представників ЗМІ та інших зацікавлених осіб.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x