Черкаських рятувальників, які повернулися із зони АТО, нагородили

Черкаських рятувальників, які повернулися із зони АТО, нагородили

Після місячного відрядження до Черкас повернулися рятувальники зведеної групи Управління ДСНС, які несли службу на території Луганської та Донецької областей. За допомогою важкої інженерної техніки рятувальники проводили роботи по укріпленню оборонних рубежів, зведенню захисних споруд та відновленню систем життєзабезпечення краю. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі ДСНС України в Черкаській області.

Начальник Управління генерал-майор служби цивільного захисту Віктор Гвоздь зустрічаючись із колегами, подякував їм за відданість присязі, професіоналізм та висококваліфіковану роботу, яка отримала високу оцінку від керівництва штабу АТО.

Відзначаючи рятувальників Артема Зобенько, Сергія Тоцького, Сергія Дитюка, Євгена Караванського, Юрія Лихошерста, Андрія Нянька та Сергія Скутського, Віктор Михайлович за сумлінне виконання службових обов’язків, мужність та високий професіоналізм проявлені під час виконання завдань в зоні проведення антитерористичної операції, нагородив кожного грамотою Управління та грошовою премією. Водночас, начальник відділення радіаційного хімічного та біологічного захисту Артем Зобенько у відповідності до наказу отримав чергове спеціальне звання, – лейтенант.

Черкаських рятувальників, які повернулися із зони АТО, нагородили

Попереду в рятувальників відновлювальна терапія, під час якої вони пройдуть індивідуальні та колективні бесіди з психологами, головна мета яких відвернути увагу чоловіків від спогадів про нещодавні події.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x