Монастирищенські освітяни отримали золоту медаль

Монастирищенські освітяни отримали золоту медаль

12 березня у м. Києві стартувала Шоста Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2015».
На виставці презентували свій внесок навчальні заклади та наукові установи України, закордонні навчальні заклади, регіональні і муніципальні органи управління освітою, наукові та навчально-методичні центри.

Про це «Нова Доба» дізналася в Монастирищенській РДА.

Під час виставки відбулась презентація досягнень навчальних закладів і наукових установ, досвід упровадження інноваційних інформаційно-комунікаційних технологій для підвищення якості освіти та ефективності управління, використання в навчальному процесі здобутків науки, високих технологій, міжнародної співпраці у проведенні спільних наукових і науково- технічних досліджень.
Широкій громадськості було представлено досягнення національної та міжнародної системи освіти, значний доробок науково-педагогічних працівників, учнівської та студентської молоді. Участь у виставці дала змогу здійснити обмін досвідом та думками, які стануть надзвичайно корисними у подальшій роботі освітян.

У виставці взяли участь 18 загальноосвітніх навчальних закладів Черкаської області, відділи освіти, Департамент освіти і науки Черкаської облдержадміністрації, які гідно представили свої здобутки.

За результатами конкурсної частини VІ Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти – 2015» відділ освіти Монастирищенської РДА нагороджений Дипломом та золотою медаллю за роботу «Організація науково-дослідницької роботи у навчально-виховних закладах як засіб розвитку самостійності і творчості учнів» у номінації «Інноваційні технології виявлення, навчання та підтримки розвитку обдарованих дітей і молоді».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x