Кам’янчани збирали кошти та продукти для хворих на туберкульоз

Кам’янчани збирали кошти та продукти для хворих на туберкульоз

До Всесвітнього Дня боротьби з туберкульозом з метою активізації інформаційно-просвітницької роботи серед населення щодо профілактики та лікування туберкульозу в Кам’янці було проведено загальноміську акцію, в ході якої організатори акції проводили збір коштів, одягу та продуктів харчування.
В проведенні заходів взяли участь працівники райдержадміністрації, районної ради, управління пенсійного фонду в Кам’янському районі, податкова інспекція, управління соціального захисту населення, банківські установи, приватні підприємці, громадськість міста.

В ході акції було зібрано 761 грн, 45 одиниць одягу на 1730 грн, продуктів харчування 57 кг на 750 грн. В приміщенні районної організації проведено день відкритих дверей, виставку малюнків, розповсюджено санітарно-просвітницьку літературу.

Комісією визначено найкращі роботи, їх авторів буде нагороджено грамотами та цінними подарунками.
Спільно з фтизіатричною службою Кам’янської ЦРЛ уточнено списки хворих на туберкульоз, яким будуть надані продуктові набори.

«Проведення таких акцій має велике значення для профілактики захворюваності на туберкульоз, адже кількість хворих постійно зростає», – зазначила голова районної організації ТОВ «Червоний Хрест».

Ірина СКОРИК

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x