Виборчі дільниці закрилися

Виборчі дільниці закрилися

Завершилося голосування на повторних виборах нардепів у п\’яти округах. В Черкаській області, нагадаємо, таких було два – 194 та 197.
У п\’яти одномандатних виборчих округах, де сьогодні проходило голосування на повторних виборах народних депутатів (мажоритарників), закрилися виборчі дільниці.

Центральна виборча комісія (ЦВК) заявляє про ряд несуттєвих порушень у ході довиборів до Верховної Ради України. Про це заявив заступник голови комісії Андрій Магера в ефірі \”5 каналу\”. \”Деякі порушення мали місце. Але робити висновки, що вони можуть у цілому впливати на хід голосування, передчасно\”, – зазначив Магера.

Станом на 16:00 явка виборців на повторних виборах народних депутатів в середньому по 5 округах склала 39,71%. Такі дані розміщені на сайті ЦВК. В Черкаській обл. на на виборчі дільниці 194 та 197 округах прийшло 35,84%.
Відповідно до даних Екзит-полу, проведеного на замовлення 5-каналу, лідерами голосування у окрузі №194 з центром у Черкасах є Михайло Поплавський (47,3%) та Микола Булатецький (42,2%). У окрузі №197 з центром у Каневі фіксується перемога Леоніда Даценка (72%) і друге місце у Сергія Червонописького (15,6%).

Нагадаємо, ЦВК зобов\’язана офіційно встановити результати виборів не пізніше 30 грудня.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x