Студенти ЧНУ змагалися в декламуванні поезій Симоненка

Студенти ЧНУ змагалися в декламуванні поезій Симоненка

Василь Симоненко пішов із життя молодим, у віці 28-ми років. Залишивши нащадкам у своїх творах молодечий запал, настирливість, емоційність бажань і переконань. Саме так і звучала поезія Симоненка у виконанні студентів Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького під час конкурсу читців, присвяченого 80-річчю з дня його народження. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі ЧНУ.

Переважна більшість учасників конкурсу доволі вправно й переконливо декламували вірші поета. Окрім того, студентка ННІ іноземних мов Таміла Глизь дуже проникливо й чудово співала Василеві «Лебеді материнства». А першокурсник психологічного факультету Микола Сидоренко відзначився тим, що прочитав вірш-посвяту Симоненкові.

За підсумками конкурсу члени журі визначили його переможців і призерів. Перше місце дісталося третьокурсниці ННІ української філології та соціальних комунікацій Крістіні Усовій.

Друге місце вирішено було віддати відразу двом поціновувачам поезії Симоненка: Василеві Дунаєвському – третьокурснику ННІ історії і філософії та Аліні Гонтаренко – третьокурсниці ННІ іноземних мов.

Відразу троє студентів вибороли третє призове місце – Анастасія Пашинська, першокурсниця психологічного факультету, Людмила Білогруд, третьокурсниця ННІ української філології та соціальних комунікацій і Микола Сидоренко, першокурсник психологічного факультету.
Студенти ЧНУ змагалися в декламуванні поезій Симоненка
Від імені ректорату університету переможці конкурсу отримали грамоти, пам’ятні дарунки та грошову винагороду. Заохочувальні призи (книжки) отримали ще четверо учасників конкурсу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x