Підрахунок голосів завершено, але результати ЦВК оголосить пізніше

Підрахунок голосів завершено, але результати ЦВК оголосить пізніше

Затримка з оприлюдненням результатів повторних виборів народних депутатів у п\’яти округах обумовлена тим, що окружні комісії відправляють багато протоколів окремих дільничних комісій на доопрацювання. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі ЦВК.

– Станом на 6:00 ранку 16 грудня підрахунок голосів виборців був завершений усіма без винятку 649 дільничними виборчими комісіями всіх 5 одномандатних округів, де напередодні відбулося голосування. Зараз триває процес транспортування протоколів дільничних виборчих комісій та іншої виборчої документації до окружних комісій, а також введення даних зі змісту таких протоколів в систему «Вибори», – повідомив голова Центральної виборчої комісії Михайло Охендовський.

Він нагадав, що введення таких даних можливо на рівні окружної комісії . Разом з тим, за словами глави ЦВК, всі окружні комісії вже приймали рішення про необхідність уточнення окремих протоколів дільничних комісій, зокрема , у зв\’язку з неправильним відображенням у протоколах відомостей про кількість виборчих бюлетенів, що не підлягають обліку.

Так, сьогодні о 7 ранку в окрузі № 197 окружна комісія прийняла рішення про повторний підрахунок голосів на виборчій дільниці № 710881 (Золотоноша) у зв\’язку з порушенням цілісності пакетів з бюлетенями.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x