У Христинівці відбувся благодійний концерт на підтримку учасників АТО

У Христинівці відбувся благодійний концерт на підтримку учасників АТО

31 березня в Христинівському районному Будинку культури відбувся Благодійний концерт на підтримку учасників АТО, ініційований народним аматорським колективом Української народної пісні «Ласкаво просимо».

Про це «Нова Доба» дізналася в Христинівській РДА.

На запрошення організаторів концерту участь у заході взяли голова райдержадміністрації Олександр Ковбасюк, голова районної ради Олександр Коваль, міський голова Микола Наконечний, учасники АТО, які наразі перебувають на ротації.
На початку свята до присутніх звернулася керівник ансамблю «Ласкаво просимо» Раїса Ковбасюк, яка у своєму слові зазначила, що «… ми повинні гордитися нашими воїнами України і їх постійно підтримувати і про них пам’ятати…».

Цього дня на сцені, окрім «Ласкаво просимо», виступили творчі колективи та солісти районного Будинку культури, які українською піснею підтримали вірних синів України, які повернулися із зони АТО на час ротації.
Під час концерту разом з учасниками ансамблю присутні зачитали Молитву за Україну.

Глядачам надзвичайно сподобався концерт. На останній пісні виконавцям аплодували стоячи. За час концерту христинівчанам вдалося зібрати близько 5,5 тис. грн., які передали представникам районної волонтерської організації. Кошти будуть витрачені на потреби наших захисників.
Звертаючись до присутніх Олександр Ковбасюк виразив подяку колективу Української народної пісні «Ласкаво просимо» за організацію заходу та популяризацію української культури, української пісні, української мови в суспільство.
«За майже 24 роки Незалежності України цей колектив через українські народні пісні вчить нас любити та поважати свою Батьківщину, свій народ, культуру та звичаї. Тож, пишаймося, що ми, українці! Пишаймося, що на нашій землі зростають такі захисники – справжні патріоти своєї країни!», – наголосив Олександр Ковбасюк.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x