Черкаським школярам пропонують взяти участь у конкурсі «Людина та ліс»

Черкаським школярам пропонують взяти участь у конкурсі «Людина та ліс»

З метою підвищення рівня усвідомлення школярами ролі та значення лісу в житті людини та в рамках акції «Майбутнє лісу у твоїх руках», з 1 квітня по 15 травня Черкаське обласне управління лісового та мисливського господарства проводить конкурс дитячого малюнка серед учнів 1-4 класів загальноосвітніх середніх навчальних закладів та кращого твору серед школярів 5-8 класів за темою «Людина та ліс».

Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Завдання конкурсу: формування екологічної свідомості школярів, ознайомлення з лісівничими та екологічними проблемами регіону, розширення та поглиблення знань з основ лісівництва, виявлення обдарованої і талановитої молоді та залучення її до співпраці з державними лісогосподарськими підприємствами, активізація лісівничо-просвітницької діяльності.

Конкурс проходитиме в два етапи: на рівні лісгоспів (до 1 травня) та на обласному рівні (до 15 травня).

Творчі роботи учасників першого етапу мають надсилатися виключно на адреси відповідних лісгоспів, за місцем знаходження загальноосвітніх навчальних закладів. Твори та малюнки, що не пройшли перший етап конкурсу, у другому (обласному) етапі участі не беруть.
Переможцям, яких визначать конкурсні комісії, будуть вручені цінні призи або ж грошові премії.

Докладніше з умовами проведення заходу, критеріями оцінки робіт можна ознайомитися в «Положенні про проведення конкурсу «Людина та ліс» на сайті «Ліси Черкащини» (http://www.lis.ck.ua/).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x