Хіти Французького Шансону

Хіти Французького Шансону

18 квітня на сцені Черкаської обласної філармонії відбудеться вечір справжньої французької музики.

Дата: 18 квітня 2015, 19:00
Тип події: концерти
Де: Обласна філармонія, м.Черкаси, вул. Хрещатик, 196
Ціна – від 80 до 250 грн

Група «Velours» у супроводі камерного симфонічного оркестру харківської консерваторії представить програму «Хіти французького шансону», складену з безсмертних творів всіх часів і поколінь. На концерті прозвучать пісні таких виконавців: Edith Piaf, Mireille Mathieu, Lara Fabian, Patricia Kaas, Joe Dassin, Charles Aznavour, Garou, Salvatore Adamo, Bruno Pelletier. Спеціальна частина концерту буде складатися з пісень сучасної популярної співачки ZAZ.

Девіз групи – «Мінімум пафосу, максимум почуттів». Адже ніхто краще французів не зможе заспівати про почуття та про любов до життя. У них є мелодійна мова і Париж, який багато хто визнає найромантичнішим містом світу. Саме у Франції з\’явився особливий вокальний жанр — шансон, який на російську перекладається як «пісня».
Музичну палітру колективу створюють контрабас, гітара, барабани і чарівні жіночий та чоловічий вокал. Група виступає в супроводі камерного симфонічного оркестру, що складається з скрипок, віолончелей та акордеона.

Відвідавши наш концерт, ви немов на час перенесетеся у Франції та відчуєте атмосферу Парижа, любові, романтичних побачень.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x